skip to Main Content

THASË POLIPROPILENI

Thasët e polipropilenit përgjithësisht prodhohen dhe shtypen sipas nevojave dhe kërkesave të klientëve. Klientët tanë adoptojnë lloje të ndryshme të kombinimeve të ngjyrave dhe dizenjove në shtypjen e këtyre thasëve për të përcjellë mesazhe, karakteristika, sasinë dhe cilësinë e detajave të lidhura dhe udhëzimet e trajtimit.

Thasët tanë prej polipropileni mund të përdoren për një shumëllojshmëri produktesh në shumë industri, pavarësisht nëse janë materiale ndertimi, çimento, ushqim për kafshë, miell, bimë mjekësore ose produkte kimike, ne ofrojmë cilësinë më të mirë dhe zgjidhjen perfekte për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Ne gjithashtu ofrojmë thasë me valvula së bashku me thasët tanë normal të polipropilenit.

Specifikimet Teknike

Kapaciteti ynë i prodhimit është 10 milion thasë në vit.

Dëshironi të mësoni më shumë rreth produkteve tona?

Back To Top