skip to Main Content

G U L I T

PËRPUNIM LETRE DHE PAKETIME

THASË LETRE

ZGJIDHJE TË PERSONALIZUARA PËR AMBALAZHIME LETRE

THASË POLIPROPILENI

Të personalizuar e të cilësisë së lartë për nevojat tuaja.

GULIT SH.P.K – ZGJIDHJE TË CILËSISË SË LARTË ME PAKETIME LETRE E POLIPROPILENI TË PERSONALIZUARA NË BAZË TË NEVOJAVE TË BIZNESIT TUAJ.

Jemi prodhuesit lider te thasëve të letrës dhe polipropilenit në Shqipëri

Rreth nesh

GULIT ka filluar aktivitetin në vitin 1995 duke importuar dhe tregtuar produkte të ndryshme. Në vijim, kompania është fokusuar vetëm në importimin e thasëve të polipropilenit e menjëherë pas kësaj në prodhimin e tyre.

Çfarë bëjmë

GULIT është e përqëndruar tashmë vetëm në prodhimin e thasëve letrës dhe të polipropilenit të cilësisë së lartë. Jemi në kërkim të vazhdueshëm per të gjetur mënyrën më të mirë per ti paraprirë dhe përmbushur nevojat e klientëve tanë.

Produkte

Produktet GULIT janë gjithmonë një sfidë kur bëhet fjalë për cilësinë. Ne jemi gjithmonë në kërkim të mënyrës më të mirë për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë dhe për të tejkaluar pritshmerite e tyre.

gulit-paper-sacks-home-branded
Thasë Letre
polypropylene-pp-sacks-gulit-product
Thasë Polipropileni

Avantazhet tona

Stafi ynë i inxhinierëve dhe teknikëve është trajnuar nga inxhinierë gjermanë dhe ka një nivel të lartë profesional. Synimi i GULIT është që të jetë lider në prodhimin e thasëve të letrës duke u ofruar klientëve tanë besueshmërinë, kosto të ulët dhe duke ndjekur mundësi të reja të zhvillimit të biznesit, t’u ofrojë klientëve tanë çmime konkurruese me produkte të cilësisë së lartë, sipas standardeve evropiane.

Dëshironi të mësoni më shumë rreth produkteve tona?

Back To Top